The store will not work correctly when cookies are disabled.
Uw gegevens, Uw keuze
We hechten veel belang aan uw tevredenheid en voeren ons cookiebeheerbeleid met deze constante zorg uit. Door ze te aanvaarden, stelt u ons merk in staat u beter te begeleiden en met u mee te groeien.
Gebruik van cookies:
Om de goede werking van onze website te garanderen en uw aankoopervaring te verbeteren ;
Om ons verkeer te analyseren en de prestaties van onze website te optimaliseren ;
Om aangepaste inhoud voor te stellen die overeenstemt met uw interesses ;
U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de link te klikken die toegankelijk is in ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie, klik hier.
Motricité fine, apprentissage des formes, du collage
Stappen
Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
In een kom de kokosbloesemsuiker, olijfolie, melk, tarwebloem en zout gieten, en met een houten lepel mengen tot een homogeen deeg ontstaat.
Rol het deeg uit op een bakmatje met een deegroller. Snijd de vormen uit het deeg met behulp van koekjesvormen.
Bak gedurende 13 minuten.
Op een vel papier de omtrekken van de koekjessnijders tekenen. Ze uitknippen en met behulp van een perforator of een mesje ogen, een mond en andere patronen in het papier maken.
Zodra de koekjessnijders klaar zijn, leg ze op de bijbehorende koekjes en strooi poedersuiker erover met een zeef.
Verwijder het papier: de koekjes zijn expressief geworden!
Deze koekjes blijven tot 3 dagen houdbaar in een luchtdichte doos.