The store will not work correctly when cookies are disabled.
Uw gegevens, Uw keuze
We hechten veel belang aan uw tevredenheid en voeren ons cookiebeheerbeleid met deze constante zorg uit. Door ze te aanvaarden, stelt u ons merk in staat u beter te begeleiden en met u mee te groeien.
Gebruik van cookies:
Om de goede werking van onze website te garanderen en uw aankoopervaring te verbeteren ;
Om ons verkeer te analyseren en de prestaties van onze website te optimaliseren ;
Om aangepaste inhoud voor te stellen die overeenstemt met uw interesses ;
U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de link te klikken die toegankelijk is in ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie, klik hier.
Voeg het ei, de hazelnootolie en de melk toe. Meng tot een gladde massa en voeg dan de chocoladestukjes toe. Meng opnieuw.
Verwarm de oven voor op 180°. Verdeel het deeg in 7 stukken en vorm de koekjes. Druk met uw duim lichtjes in het midden, zodat u de chocoladechip na het bakken kunt plaatsen.
Bak gedurende 15 minuten. Laat afkoelen als het klaar is.
Smelt de chocolade en doop de noten erin. Leg een hazelnoot in het midden van elk koekje en laat opstijven.
Vorm ondertussen 14 kleine balletjes met de marsepein om de ogen van de spinnen te vormen.
Meng de rest van de marsepein met het chocoladepoeder met de hand, vorm er zeer dunne balletjes van en snijd doormidden om de spinnenpoten te vormen.
Maak heel kleine balletjes van het chocoladedeeg en leg ze in het midden van elk oog.
Deze heerlijke spinnen kunnen 4 dagen in de open lucht bewaard worden!