The store will not work correctly when cookies are disabled.
Uw gegevens, Uw keuze
We hechten veel belang aan uw tevredenheid en voeren ons cookiebeheerbeleid met deze constante zorg uit. Door ze te aanvaarden, stelt u ons merk in staat u beter te begeleiden en met u mee te groeien.
Gebruik van cookies:
Om de goede werking van onze website te garanderen en uw aankoopervaring te verbeteren ;
Om ons verkeer te analyseren en de prestaties van onze website te optimaliseren ;
Om aangepaste inhoud voor te stellen die overeenstemt met uw interesses ;
U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de link te klikken die toegankelijk is in ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie, klik hier.
Was en laat de quinoa uitlekken. Dompel het in het water dat aan de kook is gebracht. Tel 10 minuten kooktijd als het water weer aan de kook komt, haal dan van het vuur, dek af en laat de quinoa 15 minuten zwellen.
Verwarm de oven voor op 180°.
Knip in een slakom de bieslook met een schaar fijn. Voeg 3 eieren, de geraspte wortelen en 100 g kwark/plattekaaas toe. Voeg zout en peper toe en meng tot je een gladde pasta hebt.
Voeg de quinoa, bloem, 1 theelepel bakpoeder, paprikapoeder en een flinke handvol zonnebloempitten toe.
Vul de vormpjes tot de helft en leg een theelepel kwark/plattekaaas in het midden. Bedek vervolgens met het mengsel tot de bovenkant van de vormpjes.
Bestrooi met zonnebloempitten.
Zet 20 minuten in de oven en laat afkoelen voor het opdienen.
In combinatie met een groene salade zullen deze originele muffins een sensatie zijn!