The store will not work correctly when cookies are disabled.
Uw gegevens, Uw keuze
We hechten veel belang aan uw tevredenheid en voeren ons cookiebeheerbeleid met deze constante zorg uit. Door ze te aanvaarden, stelt u ons merk in staat u beter te begeleiden en met u mee te groeien.
Gebruik van cookies:
Om de goede werking van onze website te garanderen en uw aankoopervaring te verbeteren ;
Om ons verkeer te analyseren en de prestaties van onze website te optimaliseren ;
Om aangepaste inhoud voor te stellen die overeenstemt met uw interesses ;
U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de link te klikken die toegankelijk is in ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie, klik hier.
Het zoutdeeg bereiden. Met behulp van een deegrol het deeg op het werkblad uitspreiden om een regelmatige laag te verkrijgen. Niet vergeten meel te strooien op het het werkblad om de vormen gemakkelijk te kunnen verwijderen.
Met de doorslag de gewenste vormen vervaardigen en daarna laten drogen.
Na het drogen de zoutdeegvormen verven.
De raffia of de parelmoer parels, evenals de zoutdeegvorm, in de bal plaatsen.
Deze sluiten.
De ballen ophangen met behulp van de natuur raffia.