The store will not work correctly when cookies are disabled.
Uw gegevens, Uw keuze
We hechten veel belang aan uw tevredenheid en voeren ons cookiebeheerbeleid met deze constante zorg uit. Door ze te aanvaarden, stelt u ons merk in staat u beter te begeleiden en met u mee te groeien.
Gebruik van cookies:
Om de goede werking van onze website te garanderen en uw aankoopervaring te verbeteren ;
Om ons verkeer te analyseren en de prestaties van onze website te optimaliseren ;
Om aangepaste inhoud voor te stellen die overeenstemt met uw interesses ;
U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de link te klikken die toegankelijk is in ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie, klik hier.
Zodra het glad en glanzend is, giet het in de vormpjes ofwel tot een derde, halfvol, of helemaal vol, afhankelijk van je voorkeur en wens!
Wanneer de pure chocolade begint op te stijven, steek dan een stokje in en smelt de tweede gekozen chocolade. Voor ons is dat witte chocolade!
Giet het over de gestolde pure chocolade en zet het gedurende 12 uur in de vriezer.
Plak zelfklevende ogen en een kleine rode pompon op het zakje om de snuit van het rendier te vormen.
Ontvorm de chocolade en doe ze in het zakje. Sluit het zakje met behulp van chenilledraad om de hoorns van het rendier te vormen.
Plaats een van deze stokjes in een pan en voeg 50 cl melk toe voordat je het verwarmt. Om een gezellig moment van delen te creëren tijdens koude dagen!